Radionica “EIT ICT Labs xEurope Outreach Programme”

Fakultet elektrotehnike, strojarstva i brodogradnje u suradnji s Uredom za transfer tehnologije i EIT ICT Labs vas poziva na radionicu koja će se održati na FESB-u 28. studenog s početkom u 9 sati. Radionica je namijenjena malim i srednjim tvrtkama i start up-ima iz područja ICT-a te studentima i ostalima koji žele doznati više o programu xEurope, dobiti savjet o razvoju poslovanja i doznati više o mogućim potporama.

Europski institut za tehnologiju (EIT) i njegovi ICT laboratoriji razvili su xEurope (cross Europe) program kojemu je glavni cilj pokrenuti inovacije u ICT-u kako bi Europa postala vodeća u tom polju i na taj način osigurati ekonomski rast i povećati kvalitetu života. Najbolji način da se to i postigne je okupiti na jednom mjestu znanstvenike, istraživače i poduzetnike i spojiti znanost i edukaciju s gospodarstvom.

Na prvom dijelu radionice vodeći stručnjaci iz EIT ICT laboratorija prezentirat će xEurope program i mogućnosti koje su unutar programa dostupne Hrvatskoj. Također, biti će predstavljena i EUropska poduzetnička mreža (EEN) i mogućnosti koje nudi malim i srednjim poduzetnicima i istraživačima. Na drugom dijelu svi zainteresirani sudionici imat će priliku dogovoriti sastanke sa stručnjacima iz područja i razgovarati o mogućim potporama

Više informacija o radionici xEurope Outreach Programme može se naći ovdje.
Zainteresirani se mogu prijaviti ovdje.

Za dodatne informacije možete se javiti na e-mail adresu begusic@fesb.hr ili na tel. 305638.

This entry was posted in Događanja. Bookmark the permalink.

Comments are closed.