Učlanjenje

Članarina za članstvo u Hrvatskoj ACM sekciji se ne plaća. Osoba može biti član Hrvatske ACM sekcije a da pritom nije član svjetskog ACM udruženja. Članstvo u Hrvatskoj ACM sekciji nije uvjetovano razinom formalnog obrazovanja. Osoba koja se učlani u Hrvatsku ACM sekciju se također automatski dodaje na web listu članova sekcije, pri čemu su cjelovite informacije o članovima dostupne samo registriranim članovima. Time se želi izgraditi jedinstvena baza članova na razini Hrvatske, koja će biti osnova za uspostavu kontakata u cilju promicanja međusobne suradnje.

Članom Hrvatske ACM sekcije se može postati ispunjavanjem: on-line obrazac za učlanjenje u Hrvatsku ACM sekciju. Nakon ispunjenog web obrasca sustav automatski na prijavljenu e-mail adresu šalje potvrdu o učlanjenju.

Zbog brojnih prednosti koje članstvo u svjetskom ACM udruženju donosi, preporučamo Vam da postanete i član svjetskog ACM udruženja. Postoje dva oblika članstva u svjetskom ACM udruženju: profesionalno članstvo i studentsko članstvo.